joi, 24 ianuarie 2008

Depuneri si retrageri la Worldbet
Toate depunerile si retragerile vor fi inregistrate si monitorizate pentru adresa de ip de la care faceti tranzactiile. Sa depuneti si s aretrageti bani de la Worldbet este mai simplu decat va asteptati. In partea stanga aveti linkurile de depunere si de retragere care pot fi accesate imediat. Odata ce ati accesat depunerile la Worldbet veti putea opta pentru urmatoarele modalitati de plata: carduri de credit si debit, transfer bancar, Moneybookers si click2pay. Tranzactiile se realizeaza in deplina siguranta si intr-un timp relativ foarte scurt.
Pentru a retrage banii aveti mai multe posibilitati. Daca ati depus bani prin intermediul cardului, cel mai probabil ii veti putea retrage pe card, daca nu aveti la dispozitie si alte metode de retragere cum ar fi Neteller, transfer bancar, Moneybookers sau puteti opta sa transferati o parte din bani sau chiar toti banii unui prieten care are cont la Worldbet.


Oferta de pariuri Worldbet
Oferta de pariuri pusa la dispozitie de agentia Worldbet nu este una extrem de bogata dar totusi acopera o arie de sporturi preferate de pariori cum ar fi baschetul, fotbalul, handbalul etc. dar lipsesc cursele de cai, sporturi cum ar fi golf, cricket etc., in schimb aveti la dispozitie evenimente din curling. Pentru as face oferta mai bogata au extins evenimentele cu diferite tipuri de pariuri cum ar sub/peste, prima repriza, a doua repriza, nr de goluri, primul set etc., depinde de sportul din care face parte evenimentul. Mare pacat ca lipseste din oferta lor posibilitatea de a juca live, lucru preferat de foarte multi pariori, dar cei care prefera pariurile clasice este agentia perfecta. Va ofera aceleasi avantaje ca si o agentie de pariuri din cartier doar ca pariati mai comod de oriunde aveti o conexiune la internet.

Cotele oferite de Worldbet
Cotele oferite de Worldbet sun cote destul de acceptabile avand in vedere ca vine de la o agentie de pariuri care nu este atat de cunoscuta precum Bwin sau Gamebookers, dar totusi ii egaleaza de cele mai multe ori la capitolul cote. Prea multe nu ar mai fi de spus legat de cotele oferite de aceasta agentie, sunt mai mari decat cele mai multe agentii si usor mai mici decat cele mai tari agentii de pariuri, eventual de amintit si faptul ca veti gasi uneori cateva evenimente cu cote mult mai ridicate in comparatie cu alte agentii de pariuri.