joi, 24 ianuarie 2008

Modalitatea de pariere la Worldbet
Este unul dintre putinele situri care este foarte foarte bine organizat astfel incat sa pui un pariu este extrem de simplu. Doar accesati liga din care doriti sa pariati si dati click pe cotele din dreptul pariurilor. Daca selectati mai multe evenimente pe acelasi tichet cotele se calculeaza automat nu va ramane de facut decat sa introduceti suma si sa confirmati biletul, care mai apoi va fi prezent in istoric, pentru a putea fi verificat mai tarziu starea in care se afla. Este foarte placut sa vedem evenimentele direct pe prima pagina astfel nu suntem nevoiti sa navigam prea mult prin site pentru a pune un bilet. Dupa ce ati selectat o liga puteti oricand o sa schimbati dintr-un meniu tip drop down sau puteti selecta toate ligile din sportul respectiv. Pentru a schimba sportul aveti in partea de sus un meniu cu sporturile puse la dispozitie de catre agentia Worldbet. Au de asemenea un link numit "Peste o clipa", foarte util va arata meciurile ce urmeaza a fi jucate in urmatoarele 3 ore. Foarte bun acest sistem al celor de la Worldbet.

Serviciul de relatii cu clientii
Serviciul cu clientii nu este unul dintre cele mai bune, se zvoneste pe forum ca sunt unii care au avut mici probleme in a comunica cu ei, iar cei de la Worldbet dadeau vina pe filrele lor antispam. Probabil nu ar trebui sa gaseasca o scuza ci mai degraba sa rezolve problema. Noi i-am contactat de 2 ori pentru cateva informatii legate de agentie nu au fost tocmai prompti dar au raspuns destul de multumitor la intrebarile noastre.

Credibilitate si Siguranta la Worldbet
Fiind o agentie mai putin cunoscuta nu se cunoaste inca asa de bine credibilitatea acestei agentii, tot pe forumuri se zvoneste ca au probleme la platirea castigurilor si ca nu raspund la mail celor care au castigat sa le ea bani (legat de raspunsul la mail va amintim ca au dat vina pe filtrele antispam). Ei bine noi am jucat la ei si am facut retrageri de sume destul de mari si nu am avut problema semnificative, singura problema a fost durata platii a durat 8 zile prin transfer bancar, dar totusi am fost multumiti deoarece pana si la o agentie superserioasa si cunocuta poate dura pana in 7 zile. Siguranta este garantata la ei de o conexiune SSL de 128 de bits deci nu va faceti probleme din acest punct de vedere.

Avantaje si dezavantaje la Worldbet
Avantaje
- interfata in limba romana
- oferta si cote bune
- usor de inregistrat, depus si retras bani
- usor de pus un bilet
Dezavantaje
- nu are sitem de pariuri live
- serviciu de relatii cu clienti mai slab

Concluzii
Agentie cu meniu in limba romana care merita sa i se acorde o sansa. Agentia Worldbet nu dispune de poker, casino sau alte jocuri de noroc, deci pentru cei care nu cauta decat sa faca pariuri rapid si simplu este agentia pefecta, in schimb daca va plac agentiile foarte complexe cu tot felul de sisteme interactive, agentia Worldbet nu este tocmai locul potrivit.