marți, 5 februarie 2008

Astra pariuri Sportive

ACHIZITII Dinamo a reusit ieri sa obtina acordul de transfer al sârbilor Marko Zoric si Nino Pekaric, ambii fundasi. Argentinianul Miranda a promis ca va semna si el.

Alarmati de trecerea timpului fara ca echipa sa se fortifice dupa plecarile lui Stefan Radu si Claudiu Niculescu, sefii "câinilor" au trecut la treaba.

Rezultatul? Dinamovistii au dat trei lovituri într-o singura zi. Ros-albii au obtinut ieri acordul de principiu pentru transferul în "Stefan cel Mare" al fundasilor sârbi Marko Zoric si Nino Pekaric, precum si al atacantului Miranda. Cuplul Dinu-Talnar a facut presiuni asupra conducerii pentru a urgenta achizitionarea celor trei jucatori. Stafful tehnic al campioanei doreste sa aiba la dispozitie lotul complet în perspectiva amicalelor din Antalya.


Zoric vine chiar din Turcia

Sârbul de 27 de ani a evoluat ultima oara la Genclerbirligi. Marko Zoric a mai jucat în Serbia, la Partizan Belgrad, si a intrat în vederile campionilor dupa ce, initial, transferul lui Pekaric cazuse. Fundasul a fost încântat ca va juca la Dinamo si doreste sa se alature cât mai repede lotului ros-albilor. Zoric era asteaptat înca de aseara în cantonamentul din Antalya.

Pekaric a obtinut mai multi bani

Desi "câinii" au rezolvat în mare parte transferul lui Zoric, ei nu au renuntat nici la conationalul acestuia. Astfel, la câteva ore dupa ce Marko si-a dat OK-ul, Nino Pekaric a acceptat sa vina si el sub comanda lui Talnar. Dupa ultimele negocieri cu oficialii din "Groapa", aparatorul sosit de la Voivodina Novi Sad a obtinut un salariu pe masura pretentiilor sale: 120.000 de dolari. Pekaric are 25 de ani si joaca tot fundas central.

Cluburile lui Miranda s-au înteles

Dorit cu insistenta de Cristi Borcea, atacantul este asteptat sa devina "câine rosu" cât mai repede cu putinta. Probabil în doua zile. Osvaldo Miranda era detinut în coproprietate de formatiile argentiniene Godoy Cruz si Gimnasia Jujuy. Initial, cel de-al doilea club refuzase sa renunte la jucator. In cele din urma însa, în schimbul sumei de 400.000 de dolari, Jujuy a dat unda verde plecarii fotbalistului la Dinamo.

200 de mii de dolari este pretul pentru care Genclerbirligi se desparte de Zoric

400 de mii de dolari a platit Dinamo pentru transferul lui Pekaric

800 de mii de dolari îi va costa Miranda pe dinamovisti

Carti de vizita

Marko Zoric

Data nasterii: 10.07.1980; Post: fundas central; Inaltime: 1,93 metri; Greutate: 84 kg; A mai jucat la: Partizan Belgrad si Genclerbirligi

Nino Pekaric

Data nasterii: 16.07.1982; Post: fundas; central; Inaltime: 1,90 metri; Greutate:
80 kg; A mai jucat la: Voivodina Novi Sad

Osvaldo Miranda

Data nasterii: 24.06.1984; Post: atacant;
Inaltime: 1,90 metri; Greutate: 80 kg; A mai jucat la: Lujan de Cuyo, Godoy Cruz, Almagro, Racing Club, Independiente, Gimnasia Jujuy