sâmbătă, 16 februarie 2008

ARGASEALA: "17 CLUBURI VOR DELEGARI PRIN TRAGERE LA SORTI"

Preşedintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", la întoarcerea roş-albaştrilor din cantonamentul efectuat în Antalya, că Steaua este de acord cu delegarea arbitrilor în urma tragerii la sorţi şi crede că Steaua va câştiga titlul în acest sezon.

"Liga a trimis întrebarea "Arbitrii să fie delegaţi în urma unei trageri la sorţi?" pe adresa fiecărui club, iar noi am raspuns că da. Din câte ştiu 17 cluburi au răspuns afirmativ la această întrebare. Dacă toată lumea cade de acord mi se pare normal să se aleagă această soluţie, iar dacă unii contestă sistemul cum a fost în tur nu ar trebuie să se schimbe?", a spus Argăseală.

"După cum am jucat cred ca vom lua titlul. Meciurile oficiale au altă încărcătură, dar cred că vom face faţă şi acolo. Ştiu că un campionat se câstigă atunci când ai mai multe puncte decât celelalte echipe. Cine va câştiga titlul trebuie să arate şi în competiţiile internaţionale că a făcut-o cinstit", a adăugat oficialul stelist.